Mijn naam is Bart Matthee. Samen met mijn enthousiaste team van tennis- en padeltrainers verzorg ik trainingen, events, clinics en ondersteuning voor verenigingen. In mijn jeugd heb ik veel getennist en eigenlijk was de stap om professioneel trainer te worden niet meer dan logisch. Als iets je passie is, wil je niets liever dan dit overbrengen op anderen. Het geeft enorm veel voldoening om samen met een club plannen te bedenken en uit te voeren, waar iedereen energie van krijgt. Dat heb ik in het verleden bijvoorbeeld gedaan bij verenigingen als TC Bilthoven, TC Atalanta en TV Montfoort. Momenteel zijn we met onze tennisschool actief bij LTV Soesterkwartier in Amersfoort en LTV Maarn.

Wat ons onderscheidt als tennisschool is dat wij altijd betrokken zijn bij de verenigingen waar we werkzaam zijn. Dat klinkt logisch, maar tegenwoordig zie je steeds meer versnippering. Trainers die ‘een avondje hier en een avondje daar’ trainen, zijn eerder regel dan uitzondering. Wij kiezen er bewust voor om een (h)echte relatie op te bouwen met de clubs waar we actief zijn. Dat gaat ook veel verder dan alleen het geven van trainingen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder Clubondersteuning.

Naast mijn werk als tennistrainer werk ik tevens voor de KNLTB als procesbegeleider ‘Tennis Alles-in-1’ voor de provincie Utrecht en ’t Gooi. Ook word ik ingehuurd als gastspreker bij Jaarcongressen van de tennisbond.
 Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Padelleraar. Padel is één van de snelst groeiende sporten en niet voor niets vindt u bij Bart Matthee Tennistraining ook gediplomeerde padeltrainers. Neem gerust contact op eens kennis te maken met deze fantastische nieuwe sport. Meer over padel vindt u hier.


Stuk voor stuk enthousiaste sportfanaten die graag hun kennis van tennis en/of padel overdragen. Zowel aan individuen, bedrijven, als aan verenigingen.